ady1980
273 poze   46955 vizite

PORUMBEI DE VANZARE ZBURATI SI DE MATCA

Pagini: 1 2 3
Norma palmares 2 ani maraton/2008
Norma palmares 2 ani maraton/2008
HAGENS,Bruggeman/2007
HAGENS,Bruggeman/2007
aarden/2010
aarden/2010
maraton
maraton
DSCI6647
DSCI6647
super yarling de vanzare
super yarling de vanzare
norma mare fond yarling; de vanzare
norma mare fond yarling
DSCI6421
DSCI6421
aarden 100% m
aarden 100% m
DV 2005
DV 2005
ALDEA VIOREL
ALDEA VIOREL
DSCI6887
DSCI6887
Pagini: 1 2 3


Comentarii album • 69
Cristyyy92 29 noiembrie 2016  
Salut mai aveti rosu badin vasile ce linie are
  Raportează
ady1980 30 noiembrie 2016  
Imi parau sa vandut,era pe linia gaby savu
  Raportează
robuconstantin 12 noiembrie 2016  
Mai aveti por. din ultima poza ??
  Raportează
ady1980 13 noiembrie 2016  
Sa vândut!
  Raportează
Antonio2016 29 ianuarie 2016  
Dami seria la fem de 2012 ms
  Raportează
ady1980 31 ianuarie 2016  
Lasami nr de telefon sa te sun sa stiu si eu cu cine vorbesc.sau sunama pe nuamrul meu 0746963231
  Raportează
Antonio2016 28 ianuarie 2016  
Șal mai aveți ceva de maraton de vânzare și ceva prețuri ms
  Raportează
ady1980 28 ianuarie 2016  
Un mascul norma as maraton palmares 2 ani de 2008 o femela de 2012 as maraton yarling si un mascul de 2014 norma fond yarling.pretul este la primul mascul 500 de lei la femela 300 de lei si la yarling 300 de lei.sau toti 3 la 200 de euro
  Raportează
IoncicaNikoleta 20 ianuarie 2016  
Superbi bafta
  Raportează
viziteumitica 8 ianuarie 2016  
superbi bafta
  Raportează
ady1980 9 ianuarie 2016  
Mersi!
  Raportează
mihnea05 20 decembrie 2015  
Ce preț are listul de la 191924?
  Raportează
ady1980 20 decembrie 2015  
Sa vandut imi pare rau
  Raportează
moldovancristian 4 decembrie 2015  
porumbei frumosi
  Raportează
ady1980 4 decembrie 2015  
Multumesc
  Raportează
ionita 24 noiembrie 2015  
frumosi ...
  Raportează
ady1980 24 noiembrie 2015  
multumesc
  Raportează
ionel69 19 noiembrie 2015  
Mult succes la vanzare, frumosi porumbei.
  Raportează
ady1980 19 noiembrie 2015  
multumesc
  Raportează
MihaiSt 19 noiembrie 2015  
Frumosi si de calitate,sa ai vanzare buna ....
  Raportează
ady1980 19 noiembrie 2015  
multumesc
  Raportează
carbunaralin 28 octombrie 2015  
ff Ady supces
  Raportează
ady1980 29 octombrie 2015  
Mersi!
  Raportează
licianos 29 iulie 2015  
Nu vinde ardenii de la mine ca o sa iti para rau dupa ei
  Raportează
adriano04 28 iulie 2015  
Frumosi
  Raportează
Adrian8023 19 mai 2015  
ff... bafta
  Raportează
Olyalex 12 aprilie 2015  
frumosi..
  Raportează
cristymarius86 11 aprilie 2015  
frumosi,mai reproduce masculul rosu?
  Raportează
ady1980 11 aprilie 2015  
100% reproduce
  Raportează
CATAN13 21 martie 2015  
f frumosi
  Raportează
ady1980 21 martie 2015  
multumesc
  Raportează
sebastian06 20 martie 2015  
succes!
  Raportează
ady1980 20 martie 2015  
multumesc
  Raportează
PorumbeiZimnicea 19 martie 2015  
porumbeizimnicea.sunphoto.ro/2-DE_VANZARE

VAND 2 PERECHI DE KINGI
VAND 2 PERECHI DE URIASI MAGHIARI
VAND VOIAJORI

VIZIONEAZA ALBUMELE MELE !

POATE SUNTETI INTERESAT SI DE :
porumbeizimnicea.sunphoto.ro/VAND_URGENT_SUPER_PRET
  Raportează
ionelGbr 19 martie 2015  
Belgian 2009 Erik Limbourg, ce pret are? daca nu va suparati"" sau puteti lasa un Nr. de tel: e mult mai simplu !!
  Raportează
ady1980 19 martie 2015  
suna-ma sau da-mi un bip si te voi contacta eu pe numarul meu de telefon 0746963231 am mai multi porumbei straini si cu origini bune.
  Raportează
ady1980 19 martie 2015  
0746963231,dar este nr meu si la contact pe pagina mea
  Raportează
NICK 19 martie 2015  
Aardenul 2010
  Raportează
ady1980 19 martie 2015  
150 de lei si acuma il am in pereche cu o femela foarte buna din doi paritini zburati la maratoane cu norme,daca ii iei pe amandoi asa in pereche ti dau cu 250 de lei.femela este de 2011 de la domnul Boingeanu Viorel.
  Raportează
NICK 19 martie 2015  
Preturi ?
  Raportează
ady1980 19 martie 2015  
Spune_mi ce te intereseaza?si iti voi spune pretu
  Raportează
ionelGbr 14 martie 2015  
Ce pret are femela,hagans cu burgerman si ce origine este?
  Raportează
batonas 13 martie 2015  
masculull cu palmares maraton 2 ani cat costa si ce origine are
  Raportează
ady1980 13 martie 2015  
500 de lei
  Raportează
SerbanC 9 martie 2015  
Confectionam CLEME INSCRIPTIONATE cu NUMAR de TELEFON
Cifrele sunt incastrate in plastic, imposibil de sters.

Pentru detalii vizitati:
serbanc.sunphoto.ro/

Contact: 0742619795
  Raportează
MihaiSoriyn 21 februarie 2015  
sa ai si porumbei care arata bine si sa fie si valorosi e ceva...felicitari si mult succes..!!
  Raportează
ady1980 21 februarie 2015  
multumesc
  Raportează
george87 19 februarie 2015  
norma mare fond yarling pagina 2 pozele 8-9 nu scrie pret
  Raportează
ady1980 19 februarie 2015  
150 euro
  Raportează
george87 18 februarie 2015  
ce pret are DSCI6421???
  Raportează
ady1980 18 februarie 2015  
nu stiu care este 6421?scrie la fiecare in parte ce este.
  Raportează
lucianluc 15 februarie 2015  
ce pret are 6735
  Raportează
ady1980 15 februarie 2015  
SA VANDUT IMI PARE RAU
  Raportează
PorumbeiZimnicea 15 februarie 2015  
vand voiajori
  Raportează
byvuca 15 februarie 2015  
SUPER FRUMOSI
  Raportează
ady1980 15 februarie 2015  
MULTUMESC
  Raportează
ady1980 15 februarie 2015  
MULTUMESC
  Raportează
sopinceanc 15 februarie 2015  
F frumosi ,bafta la vinzare
  Raportează
CATAN13 15 februarie 2015  
f frumosi
  Raportează
ady1980 15 februarie 2015  
multumesc
  Raportează
andreicj 14 februarie 2015  
ft frumosi
sa va traiasca
succes
  Raportează
ady1980 14 februarie 2015  
multumesc
  Raportează
dumicoupe 13 februarie 2015  
pune pretul,anul si ce origini au
  Raportează
ady1980 14 februarie 2015  
spune-mi te rog ce te intereseaza si iti voi da mai multe detali,le-am pus din repezeala pozele.
  Raportează
roberto 13 februarie 2015  
Detalii
An
Sex
Pret
Pdigreu'
  Raportează
ady1980 14 februarie 2015  
spune-mi ce te intereseaa te rog si iti dau mai multe deatli,nu am avut timp am postat din repezeala.
  Raportează
Nikuioncica98 15 ianuarie 2016  
frumos bafta la vnzare/
  Raportează
Către: ady1980

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.